Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Educaturk’un Gözdesi Nişantaşı Üniversitesi Oldu

Devlet ve vakıf üniversitelerinin tanıtımının yapıldığı Educaturk Yüksek Öğretim Günleri Balıkesir’de başladı. Educaturk Fuarı’na Nişantaşı Üniversitesi damga vurdu.Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Educaturk’un Gözdesi Nişantaşı Üniversitesi Oldu
Devlet ve vakıf üniversitelerinin tanıtımının yapıldığı Educaturk Yüksek Öğretim Günleri Balıkesir’de başladı. Educaturk Fuarı’na Nişantaşı Üniversitesi damga vurdu.
Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda düzenlenen Educaturk Yüksek Öğretim Günleri renkli görüntülere sahne oldu. Açılış kurdelesini kesen Balıkesir Üniversitesi Rektörü Kerim Özdemir, "Educaturk’e geçen yıl da ev sahipliği yapmıştık. Bu yıl da gençlerin üniversiteleri tanıyacağı bir organizasyon olacağını ümit ediyorum. Öğrenciler 33 üniversiteyi yakından tanıma fırsatı bulacak. Hayırlı olsun" dedi.
Üniversitelerin stantlarını gezen Rektör Özdemir, Nişantaşı Üniversitesi hakkında bilgi aldı. Özdemir, yüzde 75 burs ile öğrenci kabul eden bir üniversitenin öğrencilerin dikkatini çekeceğini kaydetti.
Öte yandan Balıkesir’de eğitim veren birçok lise, araç tahsis ederek, öğrencilerinin Educaturk’ü gezmesini sağladı. Fuarı ziyaret eden öğrenciler, Nişantaşı Üniversitesi standına ayrı bir önem verdi. Nişantaşı Üniversitesi’nin birçok alanda markalaştığını söyleyen öğrenciler, eğitim verilen bölümler ile alakalı bilgi aldı.
Nişantaşı Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Daire Başkanı Dilek Gürbüz, "Bugün Balıkesir’deyiz. Yurdun her bir yanında olduğu gibi öğrencilere destek olmak için buradayız. Eğitim fuarları, öğrencilerin bilgilenmesi için güzel bir fırsat. Bugün biz de Balıkesirli öğrencilerimize, hangi imkanları sunduğumuzu anlatıyoruz. Yüzde 75’e varan burs imkanı sağlıyoruz. Biz kazandığını eğitime veren bir vakıf üniversiteyiz" dedi.
Educaturk Yüksek Öğretim Günleri yarın da öğrencileri ağırlamaya devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.