Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü Türk tenisçi Nişantaşı Üniversitesi’nde

ATP dünya sıralaması içinde ilk 100 tenisçi arasına girmeyi başaran Türk tenisçi Marsel İlhan, Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda Spor Yöneticiliği bölümünde öğrenim görmeye başladı.Bu akademik yıl Beden...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATP dünya sıralaması içinde ilk 100 tenisçi arasına girmeyi başaran Türk tenisçi Marsel İlhan, Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda Spor Yöneticiliği bölümünde öğrenim görmeye başladı.
Bu akademik yıl Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda ilk öğrencilerini kabul etmeye başlayan Nişantaşı Üniversitesi özellikle Marsel İlhan’ın da üniversiteye katılmasıyla beraber tenis alanında dikkatleri üzerine çekti. Nişantaşı Üniversitesi spor takımlarından sorumlu Öğrenci Yaşamı Daire Başkanı Taylan Dündar, Nişantaşı Üniversitesi’nde bulunan öğrencilerin, Marsel İlhan gibi başarılı sporcuların tecrübesinden faydalanarak daha iyi yerlere geleceğini belirtti.
Marsel İlhan en son Türk tenisi adına birçok ilkin yaşandığı TEB İzmir Cup 2016’da şampiyon olarak başarısını sürdürmeye devam etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.