Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dülger ve BİSİADA'dan 'Bilişim' toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) Yönetim Kurulu ve üye kuruluş temsilcileri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2019 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dülger ve BİSİADA'dan 'Bilişim' toplantısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un geçtiğimiz aylarda Bursa'ya gerçekleştirdiği ziyarette BİSİAD ile imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında Bilişim Teknolojileri alanı öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilen "Bilişim Sektörünün Güncel Alanları" temalı sunum/söyleşi programları ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için planlanan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ile istişarede bulunan BİSİAD temsilcileri,  mevcut işbirliği ile kazanılan ivmenin kendilerini heyecanlandırdığını, bu heyecanın kalıcı hale gelmesi için gerekli tüm planlamaların yapılacağını ifade etti. 

Mesleki eğitim işbirliğinin Bilişim Teknolojileri Alanı için de hayata geçmiş olmasından duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili okullardan ve öğretmenlerden olumlu geri dönüşler alındığını belirtti.

Yapılan çalışmaların süreklilik arz edecek şekilde devam ettirileceğini vurgulayan Dülger, seminer programlarına destek veren kurumların temsilcilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ayrıca toplantıda, bilişim sektöründe ihtiyaç duyulan personelin almış olduğu eğitim ile sektör ihtiyaçları, sektörün önemli alanları ve bu alanlarda gerçekleştirilen projeler ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.