Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa Okulları’ndan Binlerce Öğrenciye Yüzde Yüz Burs

Türkiye’nin akademik alanda açık ara en başarılı eğitim kurumlarından biri olan Doğa Okulları, öğrencilere sınav başarı puanlarına göre yüzde yüz burslu okuma imkanı sunuyor.Geçtiğimiz yıllarda Doğa Okulları’nın bursluluk sınavlarına...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin akademik alanda açık ara en başarılı eğitim kurumlarından biri olan Doğa Okulları, öğrencilere sınav başarı puanlarına göre yüzde yüz burslu okuma imkanı sunuyor.
Geçtiğimiz yıllarda Doğa Okulları’nın bursluluk sınavlarına yüz yirmi bine yakın öğrenci başvurarak özel okullarda tercihini Doğa’dan yana kullandı. Yeni nesil eğitim anlayışını öğrencilerine sunan kurum yabancı üniversitelere kabul gören mezun öğrencileri sayısıyla da başarısını ortaya koyuyor. Doğa Okullarında, TEOG sonuçlarına göre, spor, kültür ve sanat yarışmalarında başarılara göre burs kazanma fırsatı bulabiliyor. Başvurular Doğa Okulları’nın sitesinden yapılabiliyor.
Doğa Okulları’nda; teknoloji konseptine sahip kampüslerde öğrenciler, bilgisayar laboratuvarı, Ipad sınıfı, 3D laboratuvarı, düşler atölyesi, dijital fotoğrafçılık stüdyosu, kurgu odası, reji odası, TV stüdyosu gibi alanların teknik imkânlarından yararlanarak derslerini işliyor. Bu alanlara özgü mesleki deneyimler elde edilirken, gelişen teknolojinin günlük hayata entegrasyonu da sağlanmış oluyor. Doğa Okulları Bilim Kampüsleri’nde “bilime dokunan eğitim” kavramını hayata geçirerek klasik eğitim anlayışının ötesine geçiyor. Öğrenciler bilimin verdiği heyecanı yakalayarak, farklı bakış açıları geliştirerek, deneyimleyerek ve gözlemleyerek yetişiyor.
Doğa Okulları, dünyanın en saygın ve önemli eğitim akreditasyonu şirketi Pearson tarafından, Türkiye’de ilk defa K-12 seviyesinde onayladığı bir eğitim modeli t-MBA dersleri ile öğrencilerini yetiştiriyor. t- MBA Akademik programı ile öğrenciler Ekonomi, Pazarlama, Para Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler ve AB İlişkileri, Yönetim ve Organizasyon, Ticaret Hukuku, Sistem Dinamikleri ve Veri Madenciliği derslerini görüyor. Her sene düzenlenen iş projesi yarışmaları öğrencilere bu derslerde öğrendikleri kavramları pratiğe geçirme şansı tanınıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.