Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dezavantajlı çocuklara ücretsiz resim kursu

Leonardo da Vinci Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, Diyarbakır’da maddi durumu yetersiz dezavantajlı öğrencilerin faydalanması için resim kursu açacak.Diyarbakır’da özellikle maddi durumu yetersiz dezavantajlı öğrencilere yönelik kurslar...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dezavantajlı çocuklara ücretsiz resim kursu

Leonardo da Vinci Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, Diyarbakır’da maddi durumu yetersiz dezavantajlı öğrencilerin faydalanması için resim kursu açacak.

Diyarbakır’da özellikle maddi durumu yetersiz dezavantajlı öğrencilere yönelik kurslar açarak, öğrencilerin boş zamanlarını dolu dolu geçirmelerine yardımcı olan Leonardo da Vinci Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, yeni yıla resim kursu ile merhaba diyecek. Dezavantajlı öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek olan resim kursuna kayıtların alındığını belirten dernek başkanı Mehmet Tekin, kursu Kayapınar Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştireceklerini söyledi. Tekin, “Kayıtları almaya başladık. Önümüzdeki hafta kursu açmayı planlıyoruz. Amacımız dezavantajlı çocuklara sosyal aktivite alanları sağlamak ve zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine katkıda bulunmak. Bu kursla Haziran ayında yapılacak olan Güzel Sanatlar Lisesine ve üniversitelerin yetenek bölümlerine hazırlanmalarını da sağlamış olacağız. Kursta malzemelerin tamamı, derneğimiz tarafından karşılanacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.