Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Develi’de madde bağımlılığı seminerleri devam ediyor

Develi İMKB Fen Lisesinde "Madde mi Mana mı?" konulu uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı program düzenlendi.Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, öğretmenler...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Develi’de madde bağımlılığı seminerleri devam ediyor

Develi İMKB Fen Lisesinde "Madde mi Mana mı?" konulu uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı program düzenlendi.

Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Develi İMKB Fen Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmeni Merve Şen eşliğinde bağımlıkla ilgili bilgilendirme slayt sunumlarının ardından söz alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Günümüzün en problemli alanlarından birisi madde bağımlılığı ile mücadeledir. Dünyanın en büyük zenginliği iyi bir evlat yetiştirmektir ve bu günümüzde giderek zorlaşmaktadır. Teknolojinin gelişimiyle her ne kadar imkânlar çoğalsa da bu gelişim özellikle gençlerimizin davranışlarında yozlaşmaya sebebiyet vermektedir. Bu sebeple her birimize önemli sorumluluklar düşmektedir. En ufak şüpheye düştüğünüz zaman bizlere, okul müdürlerimize gelerek yardım isteyebilirsiniz” dedi. Programın son konuşmasını ise Develi Kaymakamı Murat Duru yaptı. Madde bağımlılığı ile mücadelede herkesin hassas hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Duru “İlçemizde uyuşturucu ile mücadele konusunda özel ekip kuruldu. Kolluk gücü, devletimizin birimleri ilçemizde en iyi şekilde çalışıyorlar. Yakında meyvesini de alacağız” dedi.

Seminerin ardından İMKB Fen Lisesi tarafından hazırlanan Aşure, ilçeprotokolüne ve öğrenci velilerine ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.