Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Develi’de İlköğretim Haftası kutlamalarla açıldı

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk günü ve İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Develi’de de coşkuyla kutlandı.Programın ilk kısmı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün saat 10:00’da Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı....

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Develi’de İlköğretim Haftası kutlamalarla açıldı

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk günü ve İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Develi’de de coşkuyla kutlandı.

Programın ilk kısmı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün saat 10:00’da Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı. Programın ikinci kısmı ise 90. Yıl Cumhuriyet İlkokulunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Hasan Güçlü açılış konuşması yaparak, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve diğer protokol üyelerine teşriflerinden ötürü teşekkür etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak da eğitimde reform yapıldığını belirterek öğretmenlere zorlu ve önemli bir görev düştüğünü vurgulayan bir konuşma yaptı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Develi Belediyesi olarak her daim eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya onların imkanlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız bundan önce devam ettiği gibi bundan sonra da devam edecektir” diyerek 2017-2018 yılında başta öğrenciler olmak üzere öğretmen ve velilere de başarılar diledi. Son konuşmayı ise İlçe Kaymakamı Murat Duru yaptı. Duru konuşmasında öğrencilerin tarih şuurunun üst seviyeye çıkarılarak her daim zinde bir gençlik için yoğun mücadele verilmesi gerektiğini vurguladı.

Program okul öğrencilerinin şiir ve gösterileriyle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.