Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darüşşafaka Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Gebze Ticaret Odası, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 29 Mayıs 2016 tarihinde yapacağı sınav ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 10.00’da Türkiye’nin...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darüşşafaka Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Kocaeli Gebze Ticaret Odası, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 29 Mayıs 2016 tarihinde yapacağı sınav ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.
Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 10.00’da Türkiye’nin 21 ilinde düzenleyeceği sınavı ile ilgili bilgilendirme toplantısı Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi. Bilgilendirme toplantısına Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darüşşafaka Eğitim Kurumları Ölçme ve Değerlendirme Bölüm Başkanı Harun Karatosun, Darüşşafaka Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Yücel Akdemir, Gebze’de bulunan okulların müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Toplantıda ilk olarak konuşan Darüşşafaka Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Gömeçli, “Hızla değişen eğitim dünyamızda ‘eğitim’ anlayışı, bu değişime paralel olarak yeniden tanımlanmaktadır. Günümüzde genel kabul gören eğitim anlayışımız, yalnızca akademik alanda donanımlı gençler yetiştirmeyi hedeflemiyor. Akademik donanımın yanı sıra kendilerini doğru ifade edebilen, toplumsal sorumluluk sahibi olan, sosyal ve kültürel yönden kendini geliştirmiş ve yaşam boyu öğrenen bir yapıya sahip olmaları beklenmektedir. Bu da ancak alacakları kalite eğitim ile mümkün olacaktır” dedi.
Darüşşafaka Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer’in ardından konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak eğitime önem veriyoruz. Gebze Ticaret Odası Türkiye’de eğitim konusunda ilk 5’te. Eğitim gerçekten olmazsa olmazlarımızdan biridir. Bireyin eğitilmesi, toplumun eğitilmesi anlamına gelir. Toplumun eğitilmesi bölgenin gelişmesi ve ülkenin gelişmesine ışık tutar” şeklinde konuştu.
Darüşşafaka’da Kocaeli’den 32 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Çiler, “Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nı kutluyorum. 153 yıldır durmadan eğitime devam eden bir eğitim kurumu. Eğitime önem verdiğimiz için bu tür kurumlarla çalışmaya devam ediyoruz. Gebze kabına sığmayan bir yer. Bizim kardeş ilçelerimizde var. İnşallah bir sonraki toplantıyı onlarla birlikte daha büyük bir salonda yaparız. Kocaeli’nde ilk bu toplantıları yaptığımızda Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda Kocaeli’nde 15 öğrenci, daha sonra 24 öğrenci şimdi de 33 öğrencinin eğitim gördüğünü öğrendim. Gerçekten güzel bir rakam bizler için” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından program, Darüşşafaka Eğitim Kurumları Ölçme ve Değerlendirme Bölüm Başkanı Harun Karatosun’un yapılacak olan sınav ile ilgili yapmış olduğu sunum ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.