Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumalıkızık öğrencileri hem üretiyor, hem öğreniyor

Bursa'da Cumalıkızık Ortaokulu öğrencileri 2023 eğitim vizyonu projesi adı altında beceri atölyelerinde geleceğe hazırlanıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumalıkızık öğrencileri hem üretiyor, hem öğreniyor

HABER: BURHAN KAYA

Bursa'nın tarih mekanlarından Cumalıkızık'ta ortaokul öğrencileri öğretmenleri Selay Özkaya öncülüğünde çeşitli etkinliklerle 2023 eğitim vizyonu projesi adı altında beceri atölyelerinde hem üretip hem öğreniyorlar.

Bursa Cumalıkızık Ortaokulu ''2023 eğitim vizyonu ışığında okullarında tasarım ve beceri atölyeleri'' projesini İngilizce öğretmeni Selay Özkaya öncülüğünde yıl boyunca gerçekleştirerek güzel işlere de imza atıyorlar.

Projede ''Bilim Atölyesi'' kapsamında kodlama ,uzay aracı tasarlama,bilim haftası etkinlikleri yapıldı.''Spor Atölyesi''kapsamında eğlenceli bahçe oyunları,dart oyunu oynanıyor. ''Kültür Atölyesi'' nde öğrenciler kukla tarihini öğrenip ve kukla gösterilerini yapabiliyorlar.

Yaşam Atölyesinde kendi tohumlarını ekerek bitki yetiştirip sorumluluk duygularını güçlendiriyor. Çamaşır asma ve katlama etkinliğinde ise pratik yaşam becerilerini kazanıyorlar. Aynı zaman da bunları uygulayıp gerçek hayatı da öğrenmiş bulunuyorlar.

Okul öğretmeni Selay Özkaya: "Sanat atölyesinde daha önce hiç karşılaşmadıkları iki sanat dalı rölyef ve ebru sanatını denediler ve eserlerini sergilediler. Atölyelerdeki amaç çocukların merak etmesi ve eğlenerek öğrenmesiydi, bunuda başarmış olduk" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.