Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklarını okula gönderip, kursa gidiyorlar

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde sabah çocuklarını okullarına gönderen veliler, kendileri de Balıkesir Meslek Edindirme (BALMEK) kurslarına katılıyor.Kepsut ilçesindeki okul velileri BALMEK kurslarında eğitim görüyor. Çocuklarına okuluna...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklarını okula gönderip, kursa gidiyorlar

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde sabah çocuklarını okullarına gönderen veliler, kendileri de Balıkesir Meslek Edindirme (BALMEK) kurslarına katılıyor.

Kepsut ilçesindeki okul velileri BALMEK kurslarında eğitim görüyor. Çocuklarına okuluna gönderen veliler, ardından kurs eğitimlerine katılıyor. BALMEK Kepsut İlçe Sorumlusu Vildan Hanci, Kepsut’ta 2016-2017 döneminde toplam 20 kursa 500 kişinin katılarak sertifika aldığını belirtti.

Hanci, "2017-2018 yılında El Sanatları, Giyim, Çocuk Gelişimi bölümlerinde iki grup olarak ilk yardım kursu ile birlikte toplam 6 kurs açtık ve katılan kursiyer sayısı da 200’e ulaştı. 2017-2018 yılı eğitim döneminde toplam 3 bin kişiye ulaşılmasını hedefliyoruz. Kurslarımızın vatandaşlarımıza en sağlıklı ve verimli şekilde ulaşması için bize ve kursiyerlerimize her türlü desteği sağlayan başta Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul olmak üzere BALMEK Müdürü Yücel Dağtaş’a ve Kepsut Halk Eğitim Müdürü Erkan Akbulut’a teşekkür ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.