Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar yeteneklerini keşfediyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Hasan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmalarına katılan öğrenciler hem eğleniyor, hem de yeteneklerini keşfediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar yeteneklerini keşfediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya’nın sosyal yaşamına kazandırılan Hasan Bey Kültür Merkezi, kültür ve sanat faaliyetleri arasında çocuklar için özel faaliyetlere geniş yer veriyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü tarafından anaokulu öğrencilerinin sosyal iletişimini kuvvetlendirme, hayal gücünü artırma ve kaslarını geliştirme hedefiyle düzenlenen ‘El becerileri atölyesi’, çocukların ilgi odağı oluyor.
Atölye ile çocukların alanında uzman eğitmenler eşliğinde, eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor. Tarihi mekanda gerçekleştirilen programlarda yeteneklerini keşfeden küçük öğrenciler, atölyede hem keyifli vakit geçiriyor hem de sosyalleşiyor.
Her hafta farklı bir okulun katıldığı atölye çalışmasında çocuklar, bu kez çeşitli materyalleri kullanarak çerçeve yaptılar. Her hafta salı günleri gerçekleşen etkinliğe katılmak isteyen okullar, (0224) 7163776 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.