Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar Eğlenerek Öğrenecek

Minopolis Çocuklar Şehri’nin Yaz Kampı çocukları için doğanın, kültürün, tarihin, bilimin dünyasına taşıyacak.Okulların kapanması yaklaşırken, yaz okulları birbiri ardına programlarını açıklamaya başladı. Kimi klasik programlarına...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minopolis Çocuklar Şehri’nin Yaz Kampı çocukları için doğanın, kültürün, tarihin, bilimin dünyasına taşıyacak.
Okulların kapanması yaklaşırken, yaz okulları birbiri ardına programlarını açıklamaya başladı. Kimi klasik programlarına devam ederken kimi de çocukların hem yaşadıkları şehri yeniden keşfetmelerine hem de hayatı deneyimlemelerine imkân tanıyor. Bu programlardan biri ise Bakırköy Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehri tarafından hazırlanan Minopolis Yaz Kampı. Kampın en önemli özelliği 11 hafta boyunca çocukların 9 tema çerçevesinde kampa katılacak olmaları. Günlük, haftalık ve aylık olarak kampa katılabilecek çocuklar isterlerse ilgi alanlarını kapsayan temaya uygun bir kampa katılabilecekler.
ROKET DE YAPILACAK, SPAGETTİ DE
Yemek Pişirme Sanatı, Haydi Yelkene, Acil Kurtarma Kampı, Sahnenin Merkezine Lütfen, Şehirde Çiftlik Hayatı, Konuşan Kuklalar, Yaşasın Ben Artık Bilim İnsanıyım, Açık Alan Dedektifleri ve Teknokul Robotik temalarından oluşan kamp, 11 hafta boyunca çocuklara o haftanın temasına uygun bir içerik sunacak. Şehirde Çiftlik Hayatı kampına katılan çocuklar; kümesten yumurta toplayacak, süt sağacak, ağaç dikecek, sebzelerin bakımını yapacak. Açık havadaki etkinlikler de cabası. Minopolis Yaz Kampı’nın diğer bir özelliği de çocuklara yaşadıkları şehri, İstanbul’u yeniden keşfetmelerine imkân tanıyacak olması. Kamp boyunca birçok müze, bilim merkezi ve sanat atölyesi ziyaret edilecek.
BİRÇOK SPORTİF AKTİVİTE GERÇEKLEŞECEK
Minopolis Yaz Kampı’nda çocuklar doyasıya spor yapma imkânı da bulacak. Tüm temalarda haftanın bir günü yüzme, basketbol, voleybol ve daha birçok sportif aktivite yer almakta. Minopolis İstanbul Yaz Kampı’ndaki sportif aktiviteler; Arel Koleji Spor ve Kültür Kompleksi’nde yer alan ozon dezenfeksiyon sistemine sahip kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, 600 seyirci kapasiteli tenis-voleybol-basketbol-hentbol salonu, bin 200 kişilik konferans/tiyatro salonu ve fitness salonunda yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.