Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk Üniversitesi’nin velileri memnuniyetlerini dile getirdi

Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde düzenlenen yarıyıl sonu toplantısında konuşan veliler Üniversite’nin öğrencilerine kazandırdığı faydaları dile getirdiler.Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte Başiskele Belediyesi Çocuk...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuk Üniversitesi’nin velileri memnuniyetlerini dile getirdi

Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde düzenlenen yarıyıl sonu toplantısında konuşan veliler Üniversite’nin öğrencilerine kazandırdığı faydaları dile getirdiler.

Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde de eğitimlere ara verildi. Hafta sonu öğrencilerin yerine veliler sınıflara gelerek çocuklarının durumları hakkında bilgilendirildiler. Her bir veli Kocaeli ’ye böyle bir tesis kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a dua ederek, teşekkür ettiler. 215 öğrencisi bulunan Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde velilere yönelik düzenlenen toplantıda öğrencilerinin durumları konusunda bilgiler aktarıldı. Bilim, Teknoloji, Deney ve Eğitim Merkezi’nde yeteneklerine göre sınıflandırılan öğrenciler ilk dönemde 5 temel ve 7 seçmeli branşta ders gördü. Öğrencilerin durumları ile ilgili değerlendirme toplantısı için okulda bulunan öğrenci velileri çocuklarında ki değişim ve gelişimlerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek bu kurumu Başiskele ve Kocaeli’ye kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür ettiler.

Toplanıtıda memnuniyetini dile getiren veli Nazım Çolak, “Böyle bir yer açıldığı için çok mutluyuz. 4 ay gibi kısa bir sürede oğlum Emir’de olmadığı kadar farklı şeyler görmeye başladık. Oğlum elektrik, elektronik olarak mekatronik atölyeyi seçmeli ders olarak aldı. Benim hiç bilmediğim konularda bana yardımcı oluyor. Şu anda okul ikincisi oldu, okulunu ve Başiskele’yi temsil etmek için de ayrıca bir yarışmaya katılacak. Üniversitemiz çocuğumuzun başarısına başarı kattı” dedi.

Çocuk Üniversitesi ile büyük bir eksikliğin giderildiğini dile getiren Arzu Akyol ise, “Buranın açılmasını inşaat halinden beri bekleyenlerden birisiyim. Eğitim alacağımız Kocaeli’de üstün zekâlı öğrencilerin eğitim alacağı bir yer yoktu. Bu büyük bir eksiklikti. Bende çocuğumun değişiminden son derece mutluyum. Benim çocuğumun halinden anlayan, kendisi gibi düşünen, kendisi gibi konuşan hem öğretmenleri hem de arkadaşları var. Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

Serdar Mahallesi’nde ikamet eden Remzi Güllü ise sınıf öğretmeninin yönlendirmesi ile Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne geldiklerini ve kızının özgüveninin arttığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.