Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Clk Uludağ Elektrik, Öğrencileri Bilimle Buluşturdu

CLK Uludağ Elektrik, kırsal kesimdeki öğrencileri bilimle buluşturdu.BTM ile birlikte Bilim Kardeşliği Haftasını başlatan CLK Uludağ Elektrik, Bursa’nın kırsal kesimlerindeki okullarda okuyan ve hayatlarında hiç Bilim Teknoloji Merkezi’ne...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Clk Uludağ Elektrik, Öğrencileri Bilimle Buluşturdu
CLK Uludağ Elektrik, kırsal kesimdeki öğrencileri bilimle buluşturdu.
BTM ile birlikte Bilim Kardeşliği Haftasını başlatan CLK Uludağ Elektrik, Bursa’nın kırsal kesimlerindeki okullarda okuyan ve hayatlarında hiç Bilim Teknoloji Merkezi’ne gitmemiş çocukları bilimle buluşturdu. Bilim Teknoloji Merkezi’ne gelerek bilime dokunan çocuklar, bilim iletişimcisi personel tarafından temalı turlardaki deney düzeneklerinde hem öğrendi, hem eğlendi. Nilüfer Yaylacık İlköğretim Okulu’ndan 250 öğrenciyi Bilim Teknoloji Merkezi’ne götüren CLK Uludağ Elektrik, çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. CLK Uludağ Elektrik, proje kapsamında toplam bin öğrenciyi bilimle buluşturacak.
Proje hakkında bilgi veren CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “CLK Uludağ Elektrik olarak başta Bursa olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerine hizmet veriyoruz. Bu şehirlerde bir yandan ekonomiye katkıda bulunurken, bir yandan da sosyal sorumluluk projelerini aksatmadan devam ettirmek istiyoruz. Bu haftası CLK Uludağ Elektrik Bilim Kardeşliği Haftası olarak belirledik. 4 gün boyunca imkanı kısıtlı olan ilçelerimizdeki okullardan 250’ye yakın öğrenciyi BTM’de ağırlayacağız. İnşallah proje kapsamında da bin öğrencimize BTM’yi gezdirmiş olacağız. Burada öğrenciler bilimle buluşma imkanı buluyorlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.