Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzunda yer alan sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını ve yerleştirme sonuçlarının bugün saat 15.10’dan...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzunda yer alan sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını ve yerleştirme sonuçlarının bugün saat 15.10’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
ÖSYM’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam istihdam edeceği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzunda yer alan sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup yerleştirme sonuçları 27 Eylül 2016 günü saat 15.10’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.