Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çapahasan İlkokulunda aşure etkinliği

Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu’nda, Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe okul aile birliği üyelerinin yanı sıra öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okul bahçesinde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çapahasan İlkokulunda aşure etkinliği

Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu’nda, Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe okul aile birliği üyelerinin yanı sıra öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte sıraya giren öğrenciler hep birlikte aşure yedi.

Her yıl Muharrem ayının gelişiyle birlikte öğrenci ve velilerine aşure dağıtan Nazilli Merkez Çapahasan İlkokulu, bu geleneğini bu sene de bozmadı. Okul bahçesinde pişirilen bin kişilik aşure öğle arasında öğrencilerle birlikte velilere dağıtıldı. Okul Aile Birliği Üyelerince organize edilen aşure etkinliğinin geleneksel hale geldiğini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Seher Çiftçi, “Yaklaşık 10 yıldan beri her yıl okulumuzda bu tür etkinlikler yapılıyor. Gözlemeden lokmaya, aşureden daha birçok dayanışma etkinliğine kadar hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız gelenek ve göreneklerimizi öğrencilerimize öğretmek, sosyal hayatta iletişim kurabilme çevre ile iyi ilişki kurma becerilerini geliştirmektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.