Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de 72 Bin Öğrenci Karne Aldı

Çanakkale’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında toplam 72 bin 301 öğrenci karne aldı.Özlem Kayalı İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Çanakkale Valisi Hamza Erkal ve çok sayıda veli katıldı. Daha sonra 3 ayrı sınıfı beraberindeki...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında toplam 72 bin 301 öğrenci karne aldı.
Özlem Kayalı İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Çanakkale Valisi Hamza Erkal ve çok sayıda veli katıldı. Daha sonra 3 ayrı sınıfı beraberindeki heyetle birlikte gezen Çanakkale Valisi Hamza Erkal, çocuklarla sohbet edip, karnelerini takdim etti. Karne töreni sonunda kısa bir açıklamada bulunan Vali Erkal, kötü not alanların üzülmemesi gerektiğini ve ailelerin bu konuda toleranslı davranmaları gerektiğini söyledi.
Toplamda 72 bin 301 öğrencinin bugün karne aldığını ifade eden Erkal, "Elbette bu karneler 1 yıllık emeğin neticesini gösteriyor. Yoksa onların başarısını, zekasını ölçen notlar değil. Tabi ki bugün notları iyi olanlar sevinecek, biraz kötü olanlar üzülecek. Ama üzülmeyi gerektirecek bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Notlar tamamen sizin gayretinizin neticesi. Bugün burada kötü not alanlar üzülmesinler, aileleri de bu konuda müsterih olsunlar ve toleranslı davransınlar" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.