Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den Uluslararası Öğrenciler için Hoş Geldiniz programı

Uluslararası öğrenciler için düzenlenen “Hoşgeldiniz” programına katılan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Beş evladım var, sizler de evladımsınız’’ dedi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yüksek eğitimlerini...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir’den Uluslararası Öğrenciler için Hoş Geldiniz programı

Uluslararası öğrenciler için düzenlenen “Hoşgeldiniz” programına katılan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Beş evladım var, sizler de evladımsınız’’ dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yüksek eğitimlerini gerçekleştirmek üzere Kocaeli ve Gebze Teknik Üniversitesi’ne gelen Uluslararası Öğrenciler için düzenlenen “Hoşgeldiniz” programına katıldı. Öğrencilerden ailelerine kendi selamını iletmelerini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Onlara, ‘Kocaeli’nde bir belediye başkanı var. Bizim babamız, dedemiz’ deyin. Benim 5 evladım, 13 torunum var. Sizler de benim evladımsınız. Ben sizleri kabul ediyorum” dedi.

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilen ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Hoşgeldiniz” programına Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve uluslararası öğrenciler katıldı. Birçok öğrenci ise programda, kendi ülkelerine ait yöresel kıyafetlerle yer aldı.

Düzenlenen programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler bizlere emanetsiniz. Her türlü sıkıntınızda Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız. Çünkü sizleri çok seviyoruz. Sizlerin iyi yetişerek ülkenize geri dönmeniz hem Türkiye için hem de kendi ülkeleriniz için çok önemli. Ülkelerinize demokrasi ve insan haklarını götüreceksiniz. Sayenizde ülkelerinizle medeniyet ve kültür alışverişimiz olacak” şeklinde konuştu.

’Anne babalarınıza selamlarımı iletin’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Onlara, ‘Kocaeli’nde evimizde gibiyiz. Burada bir belediye başkanı var. Bizim babımız, dedemiz gibi’ deyin. Benim beş evladım, 13 tane de torunum var. Sizler de benim evladımsınız. Ben sizleri kabul ediyorum” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu’nun ardından konuşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar için Başkan Karosmanoğlu ve ekibine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.