Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den kadın personeline sağlık eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyenin bayan personeline yönelik sağlık eğitimi düzenlendi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Meme Kanseri ve Osteoporoz konularında kadın personelini bilgilendirdi. Büyükşehir Meclis Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir’den kadın personeline sağlık eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyenin bayan personeline yönelik sağlık eğitimi düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Meme Kanseri ve Osteoporoz konularında kadın personelini bilgilendirdi. Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleşen hizmet içi eğitiminde erken teşhisin önemine değinildi.

Hizmet içi eğitimler kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirmeleri Büyükşehir Belediyesi uzman eğitmenleri gerçekleştirdi. Meme kanserine karşı en iyi koruyucu yöntemin erken teşhis olduğunu kaydeden eğitmenler, kanser yayılmadan önce teşhis edilirse yüzde 96’ya kadar varan oranlarda, kişinin yaşam şansına sahip olduğunu kaydetti.

Eğitimde Büyükşehir Belediyesi eğitmenleri tarafından hastalıklar ile ilgili geniş bilgi verildi. Sağlıklı beslenmenin ve spor yapmanın hastalıkları engellemede önemli rolü olduğunun altı çizildi. Özellikle kadınlardan her yıl düzenli olarak sağlık muayenesi olması gerektiğini belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.