Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir öğrencilere rehber oluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kurulan öğrenci karşılama noktasıyla şehre yeni gelen üniversite öğrencileri ve ailelerine rehberlik hizmeti veriliyor.Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kurulan öğrenci karşılama noktasıyla şehre yeni gelen üniversite öğrencileri ve ailelerine rehberlik hizmeti veriliyor.
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kurulan öğrenci karşılama noktasına gelen öğrenciler ve aileleri, görevlilerden hem Bursa, hem de okullarıyla alakalı bilgiler alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, terminalde üniversitelere kayıt için gelen öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle ve aileleriyle sohbet eden Recep Altepe, “2016-2017 eğitim öğretim döneminin hazırlıkları ve okulların kayıtları başlamış oldu. Bursa’daki Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak için şehrimize gelen öğrencilerimize Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak yardımcı oluyoruz. Gönüllü gençlerle birlikte öğrencilerimizi karşılıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.