Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz Köy Okulları İçin Kitap Topluyor

Bursagaz, Kitap Toplama Kampanyasına Bu Yıl Da Devam Ediyor. Toplanan Kitaplar İle Yenilenecek Köy Okulunun Kütüphanesi Oluşturulacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursagaz Köy Okulları İçin Kitap Topluyor
Bursagaz, kitap toplama kampanyasına bu yıl da devam ediyor. Toplanan kitaplar ile yenilenecek köy okulunun kütüphanesi oluşturulacak.
Bursagaz, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen kitap toplama kampanyası ile toplanan kitapları Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği aracılığıyla yenilenecek olan köy okulunun kütüphanesine bağışlayacak. Düzenledikleri kitap toplama kampanyası ile çocukları çok sayıda kitap ile buluşturduklarını söyleyen Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Dilek Kiper, “Kitaplar, insan düşünce ve sanatının, bilgi ve tecrübelerin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan en önemli kaynaklardır. Herkesin her kitabı alması mümkün değildir. Hele hele pahalı ve eski kitaplara ulaşmak daha da güçtür. Bunu mümkün kılmak için de kütüphaneler kurulmuştur. Bulunduğumuz yerde mümkün olduğunca hem kütüphanelerden yararlanma yoluna gidelim, hem kütüphaneleri tanıtalım, hem de kütüphanelerin zenginleşmesi için gerekli bağış ve yardımı yapalım. Kütüphanelerimizi zenginleştirerek daha fazla kaynağa ve bilgiye ulaşılmasında aracı görevini üstlenelim düşüncesiyle böyle bir çalışmaya imza atıyoruz. Umarım topladığımız kitaplarla genç nesillerimize faydalı oluruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.