Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Uluslararası Yaz Okulu!

Şahinkaya Eğitim Kurumları’nın bünyesinde yer alan eğitim turizmi kuruluşu Natillus Uluslararası Dil Akademisi, 2019 yılının uluslararası öğrencilerini ağırlamaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2019 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Uluslararası Yaz Okulu!

Eğitim turizmi sektöründe uluslararası çapta hizmet veren Natillus Uluslararası Dil Akademisi’nin, bir ay sürecek olan ‘International English Summer School’ programı yabancı uyruklu öğrencilerin katılımıyla Bursa’dan başladı. Program kapsamında bir ay boyunca Türkiye’de kalacak olan ekip, ilk gün Natillus Uluslararası Dil Akademisi Genel Müdürü Onur Gökdere eşliğinde Academy 1418, Hexagon ve Şahinkaya Koleji Merkez Kampüsü gezerek, sanat ve spor alanlarını inceleme şansı buldular. ‘International English Summer School’ çerçevesinde yoğun bir İngilizce eğitimi alacak olan, 10-17 yaş arasındaki yabancı uyruklu öğrenciler, ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini de gezerek, Türk kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

EFES VE BURSA GEZİSİ

İlk haftaya renkli bir programla başlayan ekip, Efes’e harika bir gezi düzenlerken; Bursa’nın turistik yerlerini de keşfetmeyi de ihmal etmedi. Academy 1418 Kampüsü’nde sanat atölyelerinde yaratıcı çalışmalar yapan öğrenciler, sportif faaliyetlere katılarak da harika vakit geçirdiler.         

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.