Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da öğrencilere 'Youth Online Projesi' eğitimi

Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi (HAYAL) proje koordinatörü olduğu, okul erken terki ve devamsızlığı önlemek amacıyla hazırlanan, dört ülkeden yedi ortaklı, 30 ay süreli Erasmus+ projesinin tanıtımı ve fikri çıktılarının sunumlarının yapıldığı ‘Youth Online Çoğaltıcı Etkinliği’, Yıldırım Merkez İmam hatip Lisesinde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2020 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2020 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da öğrencilere 'Youth Online Projesi' eğitimi

Programın sabahki bölümünde, okul müdürü Fatih ODABAŞ, Bursa’nın çeşitli ilçelerinden katılan 200 öğretmene Youth Online projesinin okulundaki takım ruhunu yansıttığını, sürecin idare-öğretmen-öğrenci koordinasyonunda aksama olmadan yürütülmesinde bu ruhun etkili olduğunu söyledi.

Proje sonunda ortaya çıkan analiz ve ürünlerin sunumundan sonra, öğlen oturumunda Bahçeşehir Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölüm başkanı ve aynı zamanda dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Samur, ‘Eğitimde Oyun ve Eğitsel Oyun Tasarımı’ konulu seminer verdi. Öğretmenlerin büyük beğeniyle katıldığı etkinlikte renkli anlar yaşandı. Eğitimde oyun ve oyunlaştırmanın, dijital oyunların öneminin vurgulandığı seminer, katılımcıların belgelerini almalarıyla son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.