Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa BEM-BİRSEN şubesinden anlamlı hizmet

Bursa BEM-BİRSEN şubesinden, Eğitime bir anlamlı hizmet daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2019 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2019 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa BEM-BİRSEN şubesinden anlamlı hizmet

Bursa BEM-BİRSEN şubesinin kamuoyuna yaptığı açıklamada :

“Çocuklarımız geleceğimizin teminatı, yaşama sevincimizdir” dedik ve ‘Eğitime hep destek tam destek’ sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte; öğrencilerimizin tercihlerini ve kariyerlerini doğru planlamaları adına alanında uzman, Kariyer ve Tercih Rehberliğinin başarılı ismi Uludağ Üniversitesi Öğr. Gör. Sn. Tolga Bahadır Şimşek hocamızı, 22-23-24-25-29 Temmuz tarihlerinde öğrencilerimizle buluşturduk.

Bursa Doğru Cevap Eğitim kurumlarında, öğrencilerimizle birebir gerçekleştirilen danışmanlık eğitimlerimiz, üyelerimizin yoğun teveccühü ve uzman hocamızın katkılarıyla başlamış ve tamamlanmıştır. Bu süreçte başta değerli hocamız Tolga Bahadır Şimşek olmak üzere, öğrencilerimize bu güzel rehberlik hizmetini veren, verilmesine katkı koyan herkese ve basın yoluyla duyuran kıymetli basınımıza çok teşekkür ederiz. 

Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı olarak öğrencilerimizin bugün olduğu gibi, her daim yanlarında olacağımızı ve onların eğitimine yönelik her türlü katkı ve gayreti şube olarak ortaya koyacağımızı kamuoyuna bir kez daha belirtir;

Sağlık ve esenlikler dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.