Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye’de özel öğrenciler mektup arkadaşlığı başlattı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Özel Eğitim Okulu 6-A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı mektup arkadaşlığı projesi bu ay başlatıldı. Özel çocukların yazdıkları mektuplar, Balya Şamile Altıntaş İlkokulu özel...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burhaniye’de özel öğrenciler mektup arkadaşlığı başlattı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Özel Eğitim Okulu 6-A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı mektup arkadaşlığı projesi bu ay başlatıldı. Özel çocukların yazdıkları mektuplar, Balya Şamile Altıntaş İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencilerine ulaştı.

Birbiriyle mektuplaşan iki okulun öğrencileri, mektupları açarken büyük heyecan yaşadılar. Yılsonuna kadar mektup arkadaşlığını sürdürecek olan öğrenciler, eğitim yılının son haftasında da birbirlerini ziyaret edecekler. Mektup arkadaşlığını güzel bir dostluğa dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten özel eğitim öğretmeni Hazal Özdemir, ’’Öğrencilerimizin sosyalleşmesi, iletişim kurma becerilerinin gelişmesi, duygu ve düşüncelerinin aktarımını sağlayabilmeleri adına böyle bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz. Proje aşamasında bize destek olan herkese teşekkür ederiz ’’ dedi. Öğretmen Hazal Özdemir ve projede görev alan öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü Oktay Ertaş, projenin çok yararlı olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.