Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Yılın KPSS Birincisi Anadolu Üniversitesi’nden

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Kpss Birincisi Uğur Tezal İle Makamında Görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu Yılın KPSS Birincisi Anadolu Üniversitesi’nden
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) 6 puan türünde birinci, 9 puan türünde ikinci, 9 puan türünde de üçüncü olan Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Bölümü mezunu Uğur Tezal ile makamında görüştü.
Haziran 2015 itibariyle Maliye Bölümü’ndeki lisans eğitiminin yanı sıra Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden de yan dalını tamamlayan Uğur Tezal, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’a çalışma sistemini ve ileriye dönük planlarını aktardı. Geçen yıl KPSS’ye girmeye karar verdiğini ve başta danışman hocası Arş. Gör. Sedef Olukullu olmak üzere tüm hocalarından destek gördüğünü ifade eden Tezal, yan dal yapmasında da sınavlara hazırlanmasında da hocalarının katkısı olduğunu belirtti. Tezal, haftada 6 gün dershaneye gittiğini, bununla birlikte okulu da ihmal etmeyerek sınava sistemli hazırlandığını söyledi.
KPSS birincisi Uğur Tezal’ın geleceğe yönelik planlarını da paylaştığı görüşme, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın tebrikleri ve verdiği hediyeyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.