Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini okullarda yaşatacak

Fetö’nün Darbe Girişiminde şehit Olanların Isimleri Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası’nın (btso) Yeniceabat’ta Inşa Ettiği Mesleki Eğitim Kampüsü’nde Yaşatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini okullarda yaşatacak
FETÖ’nün darbe girişiminde şehit olanların isimleri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Yeniceabat’ta inşa ettiği Mesleki Eğitim Kampüsü’nde yaşatılacak.
Hain saldırıda şehit olan Ömer Halisdemir, Abdullah Tayyip Olçok, Erol Olçok, Halil Kantarcı, Prof. Dr. İlhan Varank, Türkan Türkmen Tekin ve Mustafa Cambaz’ın isimleri yeni adı ’BTSO 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim Kampüsü’ olan eğitim kompleksinde yaşatılacak.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bizler de Türkiye için milat olan 15 Temmuz’da ülkemizin tarihine altın harflerle geçen kardeşlerimizin isimlerini BTSO tarafından şehrimize kazandırdığımız okullarımıza verdik. Böylece 15 Temmuz kahramanlarımızdan sembol olmuş şehitlerimiz arasından 7’sinin isimlerini kampüsümüzdeki kurumlarda yaşatacağız. BTSO 15 Temmuz Şehitleri Kampusu’nde eğitim alacak öğrencilerimiz milli şuurla yetişecek” şeklinde konuştu.
Bölgedeki eğitim kurumlarının isimleri şu şekilde değişti: Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Şehit Prof Dr İlhan Varank Teknik ve Meslek Lisesi, Şehit Erol Olçok Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Şehit Abdullah Tayyip Olçok Uygulama Oteli, Şehit Türkan Türkmen Tekin Kız Öğrenci Yurdu, Şehit Mustafa Cambaz Erkek Öğrenci Yurdu, Şehit Halil Kantarcı Konferans Salonu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.