Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiri’de ikinci kitap okuma etkinliği yapıldı

Batman’ın Beşiri ilçesinde başlatılan kitap etkinliği hızlı bir şekilde devam ediyor. İkinci kitap okuma etkinliği İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.Sedat Memiş’in başlatmış olduğu kitap okuma etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi....

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiri’de ikinci kitap okuma etkinliği yapıldı

Batman’ın Beşiri ilçesinde başlatılan kitap etkinliği hızlı bir şekilde devam ediyor. İkinci kitap okuma etkinliği İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Sedat Memiş’in başlatmış olduğu kitap okuma etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlar arasında Öğretmenevi Müdürü İshak Aksoy’ da katıldı. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Aksoy, “Her biriniz iyi bir eğitim gördükten sonra ilçemize geri döndüğünüz zaman birer doktor, hemşire ve mühendis, olacaksınız. Aynı zamanda hepiniz gelecek zamanlarda okuyan bir amca okuyan bir dayı olacaksınız. Okumanın geçmişten bu yana hiçbir zararının olmadığına inanlardan biri olarak yalnızca okumuş bir neslin geleceğimizi değiştirebileceğine inanıyorum. Kendi içinizde dalgaları başlatıp okumaya bir an önce başlayınız. Bu gibi etkinliklerde temel amacımız okuma farkındalığı yaratabilmektir. Son olarak, Sizler değişirseniz ilçemiz değişir. Ülkemizin yeni beyinleri ve aynı zamanda yeni şeyler üretebilecek bireyleri sizlersiniz. Kendiniz iyi yetiştirin” dedi.

Kütüphane Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Korkmaz ise, “Kütüphanemizi sürekli bu şekilde dolu görmek bizleri şüphesiz mutlu edecektir. Sürekli buraya gelip kitaplar okuyun ve bizleri kütüphanede yalnız bırakmayın. Ülkeleri, yöneten şahıslar değildir kitaplardır. Bu nedenle kitap okumanın çok değerli bir şey olduğunu düşünüyorum ve yalnızca boş vakitlerinizde değil en değerli zamanınızın kitap okumaya ayrılması gerektiğine inananlardanım. Öte yandan hiç kimse ben zeki değilim demesin çünkü zeki olmak bir yarıştır ve bu yarışın ilk adımı kitap okumakla başlar. Sizleri her zaman kütüphanemize bekliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.