Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Gebze Akademi Lisesi’ne sürpriz ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Akademi Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.Gebze’de çeşitli temaslarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, lise öğrencilerine...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Karaosmanoğlu’ndan Gebze Akademi Lisesi’ne sürpriz ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Akademi Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Gebze’de çeşitli temaslarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, lise öğrencilerine eğitim hizmeti veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gebze Akademi Lisesi’ni de ziyaret etti. Ziyaretinde eğitimci kimliği ile gençlere tavsiyelerde bulanan Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler bizlerden şanslısınız. İhtiyacınız olan tek şey çok çalışmak. Önce Allah’a sonra, kendinize güvenin” dedi.

Ders sırasında Akademi Lisesi’ne gelen Başkan Karaosmanoğlu, matematik dersine girdi. Karşılarında bir anda Başkan Karaosmanoğlu’nu gören gençler, sürpriz ziyarete oldukça sevindi. Bir süre dersi dinleyen Başkan Karaosmanoğlu daha sonra öğrencilerle sohbet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yönünde hizmetler verdiğini ve bu kapsamda Bilgievleri, Akademi Lise, Akademi Üniversite ve Diriliş Kampı’nı hayata geçirdiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz bunları sizlerin yarınlara daha iyi hazırlanmanız için yapıyoruz. Bu ülkeyi emanet edeceğimiz siz gençlerimizin, her şekilde iyi yetişmesini istiyoruz. Sizler bizlerden çok şanslısınız. İhtiyacınız olan tek şey çok çalışmak. Önce Allaha sonra kendinize güvenin” şeklinde konuştu.

“Sizleri çok seviyorum. Her biriniz benim evladımsınız” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler şuanda 17-18 yaşlarındasınız. İleride bizlerin hizmet verdiği noktalarda olacaksınız. 18 yaşında biri bana gelip, belediye başkanı olacaksın dese inanmazdım. Sizler de bir gün bu ülkenin kentlerini ve bu ülkeyi yöneteceksiniz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.