Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Demirtaş’tan öğrencilere karne hediyesi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş karneleri ile birlikte makamına gelen öğrencilere hediyeler verdi.Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç Beldesi’nde faaliyet gösteren Güzel Sanatlar...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Demirtaş’tan öğrencilere karne hediyesi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş karneleri ile birlikte makamına gelen öğrencilere hediyeler verdi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç Beldesi’nde faaliyet gösteren Güzel Sanatlar Lisesi’nin karne dağıtım törenine katıldı. Burada öğrencilere karnelerini veren Demirtaş konuşmasında “Tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu yılki eğitim-öğretim yılının ilk dönemini güzel bir şekilde tamamladınız. Ben hepinize iyi tatiller diliyorum. İkinci dönemde de başarılar diliyorum. Ayrıca okul idarecilerimiz başta olmak üzere sizlerin yetişmesi için emek harcayan öğretmenlerimize ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra makamına geçen Başkan Demirtaş’ı çok sayıda ilkokul öğrencisi ziyaret etti. Karneleri ile birlikte Başkan Demirtaş’a koşan öğrenciler, aldıkları hediyelerle büyük mutluluk yaşadı. Öğrencilerle sohbet eden Demirtaş, kendilerine 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde de başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.