Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başiskele Belediyesi semt konakları, faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla hayata geçen semt konakları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.Sepetlipınar, Yeşilkent, Vezirçiftliği, Şehit Engin Özkaradeniz, Serindere, Doğantepe ve Camidüzü olmak üzere 7...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başiskele Belediyesi semt konakları, faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla hayata geçen semt konakları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Sepetlipınar, Yeşilkent, Vezirçiftliği, Şehit Engin Özkaradeniz, Serindere, Doğantepe ve Camidüzü olmak üzere 7 semt konağıyla hizmet veren Başiskele Belediyesi semt konakları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. 2018 yılında 4 semt konağını daha hayata geçirmeyi planlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, semt konaklarının mahallelinin ikinci evleri gibi olduğunu, birer sosyalleşme ve kaynaşma noktaları haline geldiğine, herkesin konaklarda bir araya geldiğine dikkat çekti.

Sadece Kasım ayı içerisinde Bursa gezisinden, önemli gün ve hafta etkinliklerine, sağlık seminerlerinden, ücretsiz diyetisyen hizmetine kadar birçok etkinlik semt konakları tarafından gerçekleştirildi. Aynı zamanda Sepetlipınar Semt Konağı’nda düzenlenen, dikiş nakış, Kur’an-ı Kerim, iğne oyası, keçe ve aksesuar, pilates kurslarına 183 kişi katılım sağlıyor. Vezirçiftliği Semt Konağı’nda ise örgü, mefruşat, iğne oyası, Kur’an-ı Kerim, aerobik, fitness, pilates, nakış ve dikiş kurslarıyla 230 kişi, Yeşilkent Semt konağında ise el nakışı, dikiş, iğne oyası, Kur’an-ı Kerim, resim, İngilizce, koro kursları ile 189 kişiye eğitim sağlanıyor.

Aynı zamanda semt konakları BAŞTİM projesi kapsamında da belediyelerin irtibat noktaları şeklinde çalışıyor. Vatandaşlar talep, öneri ve şikayetlerini de buradan çalışanlara iletiyor ve direkt sistem üzerinden talepleri işleme alınarak geri dönüş yapılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.