Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAMEK’te ilk kurs başlıyor

Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(BAMEK) kapsamında ilk kurs için müracaatlar 13-19 Şubat tarihleri arasında Bafra İŞKUR Müdürlüğüne yapılacak.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kurs hakkında yaptığı açıklamada, “Bafra Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAMEK’te ilk kurs başlıyor

Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(BAMEK) kapsamında ilk kurs için müracaatlar 13-19 Şubat tarihleri arasında Bafra İŞKUR Müdürlüğüne yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kurs hakkında yaptığı açıklamada, “Bafra Belediyesi olarak meslek edindirme kursları hizmeti vereceğiz. BAMEK ile insanlarımızın mesleğinin ellerinde olmasını istiyoruz. İlk kursumuz, yöresel gıda ürünleri yapımı alanında olacaktır. Bu kursumuzu Bafra Belediyesi, Bafra İŞKUR Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği içinde yapıyoruz. Kursumuz 54 gün sürecek ve 15 kişi kurs görecektir. Kurs için müracaatlar 13 Şubat’ta başlayacak ve 19 Şubat’ta sona erecek. Müracaatlar Bafra İŞKUR Müdürlüğüne bizzat yapılacak ve İŞKUR tarafından 19 Şubat’ta ise mülakat yapılacak” dedi.

Zihni Şahin BAMEK hakkında ise şunları söyledi: “BAMEK ile gençlerimizin meslekleri ellerinde olacaktır. BAMEK’te aşçılık, pastacılık, doğal gaz tesisatçılığı, medikal aletler, kaynakçılık, grafik ve tasarım, yabancı dil, ön muhasebe, bilgisayar operatörlüğü gibi önemli ve iş imkânı yüksek olan alanlarda eğitim verilecektir. BAMEK’te bilgi, beceri ve donanımı yüksek olan usta öğreticiler görev yapacaktır. Burada kurs alan hemşehrilerimiz meslek sahibi olacak. Çeşitli alanlarda iş bulma konusunda avantajlı olacaklardır. Hatta kendi işlerini kurabileceklerdir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.