Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Yıldırım: Telefonlarımız kilitlendi

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, dershanelerin kapatılmasını öngören taslağın kamuoyuna yansımasından sonra kendi ilinden çok sayıda telefon aldıklarını ve telefonların kilitlendiğini...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, dershanelerin kapatılmasını öngören taslağın kamuoyuna yansımasından sonra kendi ilinden çok sayıda telefon aldıklarını ve telefonların kilitlendiğini söyledi. Yıldırım, “Belli bir kitle var, bu kitle hedef alınıyor, bu, rahatsızlık uyandırıyor.” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili tartışmaları değerlendirdi. Konunun, sektör temsilcileri ile görüşülüp plana bağlanması gerektiğini söyleyen Yıldırım, “Dershane, Türkiye’nin bir gerçeğidir. Bir ihtiyaçtan doğmuştur. Bir ihtiyaçtan kaynaklanmaktadır. Demokrat toplumlarda bu tür kararların baskıyla alınmaması lazım. AK Parti olarak 2002 yılından bu yana çok ciddi demokratik hamleler yaptık. Vatandaşı vesayetten kurtarmak için büyük adımlar atıldı. Bu yaşadığımız şeyleri gördükçe, bu attığımız adımlarla örtüşmediğini, geldiğimiz noktaya uygun düşmediğini görüyorum. İlimizden çok sayıda telefon geliyor. Telefonlarımız kilitlendi. Belli bir kesim diyor ki bir kitle var, bu kitle hedef alınıyor, bu, rahatsızlık uyandırıyor. Bu, ihtiyaçtan doğdu. Bu ihtiyacı ortadan kaldırdık mı? Açığı kapatamadık, boşluğu dolduramadık, şimdi bunları kapatacağız. Bu problemin bu şekilde çözülmemesi lazım. AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı atılımlara ters düşer diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.