Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden üniversiteye yerleşmede büyük başarı

Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin yüzde 100’ü Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşirken, dünyaca ünlü üniversitelerden kabul aldı. Öğrencilerin yüzde 60’ı Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin tıp...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin yüzde 100’ü Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşirken, dünyaca ünlü üniversitelerden kabul aldı. Öğrencilerin yüzde 60’ı Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin tıp fakültelerine, yüzde 40’ı ise mühendislik fakültelerine yerleşti.
Bahçeşehir Okulları Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin akademik ve sosyal alanda gösterdikleri başarılar, ülkemizde ve dünyada düzenlenen yarışmalarda aldıkları dereceler ve dereceye giren bilim projeleriyle isimlerinden söz ettiriyor. Öğrenciler başarılarıyla göz doldururken, dünyanın önde gelen üniversitelerinden kabul alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin yüzde 60’ı Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin tıp fakültelerine, yüzde 40’ı ise mühendislik fakültelerine yerleşti.
Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşen Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin her biri başvurdukları dünyanın en iyi teknik eğitim veren üniversitelerinden ortalama 3’er kabul aldı.
New York University, Pace University, Rochester Institute of Technology, University of Maine, Saint Louis University, Southern New Hampshire University, Long Island University Brooklyn, Worcester Polytechnic Institute, University of Delaware, Syracuse University, The University of Vermont, The University of British Columbia, Illinois Institute of Technology, Pen State Erie, Behrend College, Philadelphia University, Boston University, University of Denver, Northheastern University, Case Western Reserve University, University of Toronto, University of Cincinnati, University of New Haven, University of Illions at Chicago, The University of Toledo, West Virginia University, Lafayette College, University of Virginia, University of Pennsylvania, George Washington University, Amherst College, University of Chicago, Columbia University in the city of New York.
Bahçeşehir Okulları lise eğitiminde proje bazlı, yabancı dil eğitimi ağırlıklı, STEM odaklı eğitim anlayışını hayata geçiriyor. Öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına hatta iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile lise eğitimini tamamlamaları hedefleniyor. STEM Center’da projelerini hayata geçiren, MASTER 6 ile hayata artı değerlerle hazırlanan, uluslararası ölçme ve değerlendirme denetiminde yabancı dillerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştiren Bahçeşehir Okulları öğrencileri farklı ve çağdaş bireyler olarak hayata donanımlı bir şekilde başlamanın avantajını hayatları boyunca yaşıyor.
Bahçeşehir Okulları liselerinde her öğrenciye bir mentor öğretmen birebir danışmanlık yapıyor. Mentor Öğretmenlik Sistemi ile öğrencinin akademik ve sosyal alandaki gelişi gözlenirken akademik başarılarının artması da hedefleniyor. Tam Hazırlık Sistemi ile üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler eksiksiz bir eğitim alıyor. Sistematik hazırlık ve etkin takip sürecinin sonucunda Bahçeşehir okulları mezunları üniversite hayatlarına yurt içinde ve yurt dışında önde gelen üniversite ve fakültelerinde devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.