Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji’nden Karadeniz’de Bir İlk

Bahçeşehir Okulları Ordu Kampüsü’nde, Karadeniz’de ilk olma özelliği taşıyan “Su Sporları Merkezi” açıldı.Bahçeşehir Okulları Ordu Kampüsü’nde Su Sporları Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine Bahçeşehir...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeşehir Okulları Ordu Kampüsü’nde, Karadeniz’de ilk olma özelliği taşıyan “Su Sporları Merkezi” açıldı.
Bahçeşehir Okulları Ordu Kampüsü’nde Su Sporları Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Semra Yücel, Hüseyin Yücel, Begüm Yücel Çabakçor ve çok sayıda davetli katıldı. Bahçeşehir Okulları Ordu Kampüsü Su Sporları Merkezi’nin açılış kurdelesi Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve davetliler tarafından kesildi.
Denizle iç içe eğitim gören Bahçeşehir Okulları Ordu Kampüsü öğrencileri, açılan Su Sporları Merkezi ile eğitim ve sporun birlikteliğinin ayrıcalığını yaşayacak. Bahçeşehir Okulları öğrencileri, Su Sporları Merkezi’nde haftada 4 gün pratik eğitimler alacak. Merkezde ayrıca öğrencilere yönelik rüzgar sörfü, kano ve kürek sörfü çalışmaları da olacak. Bahçeşehir Okulları Su Sporları Merkezi hafta sonları ise ücretli olarak halka açılacak. Halka açık olan kısımda optimist, rüzgar sörfü, kano, scooter, su kayağı, kürek sörfü, ringo, banana ve süper mabblee sporları yapılabilecek.
YÜCEL: "KARADENİZ’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Açılışta konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Karadeniz’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocuklara denizi sevdirerek daha başarılı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Yücel, "Karadeniz Bölgesi’nde iki yıldır bir çıkarma yaptık ve eğitim-öğretim yatırımlarımıza devam ediyoruz. Karadeniz Bölgesi’nde büyük ilçeler de dahil okul yapmayacağımız yer kalmayacak. Ordu’da yapmış olduğumuz Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin en güzide kolejlerinin başında geliyor. Karadeniz’in doğal güzelliği, okulumuzun denize sıfır konumda oluşu, içeriğin bu şekilde olmasına vesile oldu. Bugün de Karadeniz Bölgesi’nde Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz ve Bahçeşehir Koleji olarak Su Sporları Merkezi’ni açıyoruz. Artık Karadeniz’deki çocuklarımız, bu okuldaki ve diğer okuldaki çocuklarımız yaz kampları ile birlikte burada denizdeki su sporları ile ilgili hem onları öğreteceğiz, hem onları yarıştıracağız hem de çocuklarımıza denizi sevdirerek onların denizlerdeki spor faaliyetleri ile ilgili de daha başarılı gençler yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Öğrencilerimiz ile burada her türlü su sporu aktivitesini burada yapmış olacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.