Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır

Tüm Bahçeşehir kolejlerinde görev yapan öğretmen ve idarecilerin bir sonraki yıla yeniliklere hazır ve daha donanımlı başlaması adına planlanan hizmet içi eğitimler Türkiye’deki tüm kampüslerde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır

.  Farklı kampüs öğretmenleri, uzmanlıklarına göre aldıkları eğitimlerin haricinde, teknoloji tabanlı verilen ve Ipad uygulamalarıyla yürütülen çalışmalar için de bilgilerini güncelliyor ve yeni içeriklere hakim olarak yeni yıla başlıyorlar.

Bu yıl Bursa Modern, Bademli, Balıkesir, Bandırma, Kocaeli ve Yalova kampüslerinin TMSF, Yabancı Dil ve Sınıf öğretmenleri, iki gün süren 'Eğitim Teknolojileri' eğitimleri için Burs Modern Kampüsü’ndeydi. Okul müdürü Ayça Tayar ve ekibinin ev sahipliğinde, uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler verimli olduğu kadar eğlenceliydi de. Bu yıl ilk kez Bahçeşehirli olan öğretmenlerin bir araya geldiği eğitimde yeni bilginin yanı sıra yeni arkadaşlıklar da kazanıldı. Okul Müdürü Ayça Tayar eğitimlerin sonunda yaptığı konuşmada ilk kez Bahçeşehirli olan öğretmenlere aramıza hoşgeldiniz diyerek, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.