Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da okul güvenliği koordinasyon toplantısı yapıldı

Aydın’da okul güvenliği koordinasyon toplantısı Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Konferans salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleştirilen okul güvenliği koordinasyon...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da okul güvenliği koordinasyon toplantısı yapıldı

Aydın’da okul güvenliği koordinasyon toplantısı Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Konferans salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleştirilen okul güvenliği koordinasyon toplantısında, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim-öğretim hayatına devam edebilmesi için yapılması gerekenler kararlaştırıldı.

Toplantıda, okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanarak Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocukların güvenli bir şekilde servislerle taşınması, öğrencilerin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri konularının üzerinde duruldu.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın’da eğitim öğretim seviyesinin Türkiye geneli üzerinde olduğunu, çocukların yeni eğitim öğretim yılında toplumun her kesiminden tüm paydaşların katılımlarıyla güvenlik önlemlerinin üst düzeyde alınacağı bir yıl geçirmeleri için her türlü tedbirin alınacağını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.