Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atakum’da okullar temizlendi

Atakum Belediyesi, ilçedeki okullarda kapsamlı temizlik çalışması başlattı.İkinci dönemin ilk ders zili çalmadan tüm okulların temizleneceğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizdeki eğitim yuvalarını çocuklarımızın...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atakum’da okullar temizlendi

Atakum Belediyesi, ilçedeki okullarda kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

İkinci dönemin ilk ders zili çalmadan tüm okulların temizleneceğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizdeki eğitim yuvalarını çocuklarımızın sağlığı için temizliyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından, her iki ayda bir olmak üzere düzenli aralıklarla ilçedeki okul bahçelerinin yıkandığını ifade eden Başkan İshak Taşçı, “Sömestr tatili bitmeden ilçemizdeki tüm okullarda temizlik çalışmalarımızı tamamlayacağız. Çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz ve onların eğitim aldığı mekanları daha sağlıklı hale getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Okul bahçeleri yıkanıyor

Atakum’daki tüm okullarla sürekli iletişim halinde olduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz yavrularımızın, daha iyi koşullarda eğitimlerini sürdürmelerini önemsiyoruz. Bu önemden hareketle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul yöneticilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak, okullarımızda çevre düzenlemesi, bakım-onarım ve yeni tesis kazandırma anlamında önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci kardeşlerimiz sömestr tatilindeyken okullarını onlar için temizliyoruz. İkinci dönemin ilk ders zili çalmadan, ilçemizdeki tüm okullar, Atakum Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmiş olacak” şeklinde konuştu.

Eğitime 6 milyon TL yatırım

Atakum Belediyesi olarak ilçedeki okullara ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizdeki okulların fiziki imkanlarının iyileştirilmesi noktasında birçok çalışma gerçekleştirdik. Bakım, onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarımızın yanı sıra okullarımıza yeni tesisler kazandırdık. Uygun olan okullarımızın bahçelerine halı sahalar inşa ettik, bazı okullarımızın konferans salonlarını yeniledik. Bu çalışmalarımız için Atakum Belediyesi olarak yaklaşık 6 milyon TL bütçe harcayarak, Atakum’da eğitime yapılan yatırım anlamında rekor kırdık. Çocuklarımızın eğitimi bizim için son derece önemlidir. Atakum Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.