Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASO Teknik Koleji İlk Mezunlarını Verdi

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Aileleriniz bizim hayalimize, ortada bir fotoğraftan çizilmiş resimden başka bir şey olmayan hayalimize inandılar, güvendiler, sizleri bize emanet ettiler. Biz de daima o emanete layık olacak...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Aileleriniz bizim hayalimize, ortada bir fotoğraftan çizilmiş resimden başka bir şey olmayan hayalimize inandılar, güvendiler, sizleri bize emanet ettiler. Biz de daima o emanete layık olacak şekilde elimizden geldiği kadar sizlere iyi eğitim vermeye gayret ettik” dedi.
ASO tarafından 2012 yılında açılan ASO Teknik Koleji ilk mezunlarını uğurladı. 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde mezun olan 60 öğrenciye ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi İdari Binası’nda gerçekleştirilen törenle temsili diplomaları verildi. Törene ASO Başkanı Nurettin Özdebir, mezun öğrencilerin aileleri ve okul yöneticileri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Özdebir, bundan 4 yıl önce bir hayal ile yola çıktıklarını belirterek, “Okulumuzun binası yoktu, kiralık bir yerdi ve üç tane sınıfla eğitime başladık. Ama en kısa zamanda binamızı yaptık ve orada eğitimimize başladık. O dönemde beni en çok duygulandıran şey, ilk öğrencileri kaydederken birçoğunuzun anne babanızla beraber, hatta onların elinden tutup geldiğinizdir” şeklinde konuştu.
“EMANETE LAYIK OLACAK ŞEKİLDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERE İYİ EĞİTİM VERMEYE GAYRET ETTİK”
“Aileleriniz bizim hayalimize, ortada bir fotoğraftan çizilmiş resimden başka bir şey olmayan hayalimize inandılar, güvendiler, sizleri bize emanet ettiler” diyen Özdebir şunları kaydetti:
“Biz de daima o emanete layık olacak şekilde elimizden geldiği kadar sizlere iyi eğitim vermeye gayret ettik. Hayatınızda önemli bir dönüm noktasındasınız. Bugüne kadar birçok yerde yarıştınız. Ama şuan önünüzde üniversite sınavı gibi bir yarış var. Orada ölümüne mücadele ediliyor ve başkaları sizden daha iyi puan alırsa onlar sizden daha iyi yerlere gidebiliyor. Ben inanıyorum ki o sınavda da sizler çok başarılı olacaksınız. Ancak şunu unutmamak lazım; biz bu okula başlarken bir sloganımız vardı, ‘asıl olan eğitim’. Yani bilginin davranışlara ve kabiliyetlere dönüştürülmüş hali. Sizler iyi eğitim aldınız. İnşallah hayatta başarılı olacaksınız. Çünkü siz bildiklerinizle diğer arkadaşlarınıza nazaran bir şeyler yapmayı öğrendiniz.”
Başarılı olmak için sadece bilmenin yetmediğini dile getiren Özdebir, “Bugün bilgi çok hızlı şekilde tüketiliyor ve hızlı bir şekilde de ulaşabiliyorsunuz. Ama bugün içinde bulunduğumuz yarışta ve rekabette sizlerin ne bildiği değil bildiklerinizle neler başarabildiğiniz önemli. Bu anlamda da sizlerin diğer arkadaşlarınızdan farklı bir eğitim aldığınızı düşünüyorum” diye konuştu.
Mezuniyet töreni, öğrencilere temsili diplomalarının dağıtılması ve keplerin fırlatılmasının ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.