Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artık milli eğitim müdürleri de karne alacak

'samsun Maarif Hareketi' İle Topyekün Eğitime Başlayacaklarını İfade Eden Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Artık Bundan Sonra Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri Ve Öğretmenlerinde Karne Alacağını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artık milli eğitim müdürleri de karne alacak
’Samsun Maarif Hareketi’ ile topyekun eğitime başlayacaklarını ifade eden Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, artık bundan sonra milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin de karne alacağını söyledi.
Bu yıl yeni bir proje başlatacaklarını ve bu projeye de ’Samsun Maarif Hareketi’ adını verdiklerini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, eğitimde 3 yıllık bir planlama yaparak; artık eğitici ve yöneticilerinde performansını göstereceği bir karne alacaklarını söyledi. Kendisinin de karne alacağını söyleyen Esen, herkesin performansını kamuoyunun net bir şekilde göreceğini söyledi.
Samsun Maarif Hareketi hakkında başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, "Maarif; bir davadır, bir sevda işidir. Bunun için topyekun tüm okul ve kurumlarımızdan harekete geçiyoruz. Proje kapsamında ilk olarak okul müdürlerimizle önümüzdeki 3 yılın planlamasını yapacağız. Her ay bu vizyonu, okul müdürlerimizle yapacağımız grup toplantılarıyla test edeceğiz. En sonunda yapılan tüm çalışmaları performans denetimine tabi tutacağız. Öğrencilerle birlikte her Haziran ayında okul ve kurumlarımıza karne vereceğiz. Bundan böyle okul müdüründe karnesi olacak, öğretmenler odasının da karnesi olacak, milli eğitim müdürlerinin de karnesi olacak. Başta şahsım olmak üzere her yıl bu topluma hesap vereceğiz. Ne kadar geliştik veya ne kadar geliştirdiğimizi açık ve net bir şekilde toplumla paylaşmış olacağız. Bir başarı yakalamak istiyoruz. Özellikle ilk adımın 100. yılında yani 2019 yılında ilk sonuçlarını alacak şekilde bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Sürdürülebilir ve hesap verilebilirliğinin sağlandığı bir proje olacak. Şimdiden tüm okul ve kurumlarımızın hazırlıklarını yapmalarını istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.