Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ARİNKOM TTO’dan “Girişimcilik ve İletişim” eğitimi

Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi Teknoloji Transfer Ofisinin (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve İletişim” konulu eğitim Anadolu Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi ANAÇ’da gerçekleştirildi.Anadolu...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi Teknoloji Transfer Ofisinin (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve İletişim” konulu eğitim Anadolu Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi ANAÇ’da gerçekleştirildi.
Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Erhan Eroğlu tarafından verilen eğitimde iletişimi doğru gerçekleştirmek hakkında bilgi verildi. Prof. Dr. Erhan Eroğlu, girişimcilik için kendine bir hedef belirlemenin çok önemli olduğundan bahsetti. Prof. Dr. Erhan Eroğlu, atalet duygusunu yok etmenin başarının anahtarı olduğuna, boş vermişliği üzerinden atmanın başarıyı getireceğine değindi.Prof. Dr. Erhan Eroğlu, iletişimin, dünyaya geldiğimiz andan itibaren en temel becerimizden biri olduğuna, buna rağmen eğitilmesi gerektiğine, ancak iletişim eğitimini aldıktan sonra iletişim sorunlarınıza çözümü sadece kendi kendinize bulabileceğimize dikkat çekti.
“Kimseye bir iletişim sorunu yaşatmamış, kimseyle bir iletişim sorunu yaşamamış kişi yok denecek kadar azdır” İfadelerini kullanan Prof. Dr. Erhan Eroğlu, iletişim sorunlarına çözüm getirmeye çalışırken sen dili yerine ben dili kullanmanın önemini vurguladı.
Prof. Dr. Eroğlu, duygu, düşünce ve davranışların iletişimin kalitesini belirlediğini, iyi bir iletişim için ise önce davranışın kontrol edilmesi gerektiğini ifade etti. Davranışı kontrol etmenin bir yolunu, iç ses kullanmak olarak tanımlayan Prof. Dr. Erhan Eroğlu, "Bir iletişim sorunu ile karşılaştığınızda kendinize sorular yöneltin" tavsiyesinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.