Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anaokulu Üniversitesi eğitimlere devam ediyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Ana Okulu Üniversitesinde 4-5 yaş grubu çocuklara matematik, İngilizce, sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, değerler eğitimi ve satranç eğitimleri veriliyor.Gebze...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anaokulu Üniversitesi eğitimlere devam ediyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Ana Okulu Üniversitesinde 4-5 yaş grubu çocuklara matematik, İngilizce, sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, değerler eğitimi ve satranç eğitimleri veriliyor.

Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Güzel Gelecek Akademisi bünyesinde oluşturulan Anaokulu Üniversitesi Gebzelilerden yoğun ilgi ve talep gördü. Güzel Gelecek Akademisi binasında başlatılan uygulama yoğun talep üzerine İstasyon Bilim ve Sanat Merkezinde de hizmet vermeye başladı. Ücretsiz olarak hizmet veren Anaokulu Üniversitesi’nde çocuklara birçok farklı branşta alanında uzman eğitilmenler tarafından eğitimler veriliyor.

Çocukların eğitimlerine fayda sağlamasının yanı sıra Anaokulu Üniversitesi çocukların bedensel, zihinsel ve psikolojik olarak ta gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Çocuklara matematik ve İngilizce dersleri verilen Anaokulu Üniversitesinde çocuklar sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç ve değerler eğitimler veriliyor. Oldukça eğlenceli geçen eğitimler sırasında çocuklar oldukça güzel vakit geçiriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.