Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altıntaş’ta katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu açıldı. Halk Eğitimi Merkezi binasındaki kursa 23 kişi katılıyor.Kurs Öğretmeni Nafiz Çetin, 48 saat olan kurs sonunda başarılı olacak kursiyerlere Halk Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altıntaş’ta katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu açıldı. Halk Eğitimi Merkezi binasındaki kursa 23 kişi katılıyor.

Kurs Öğretmeni Nafiz Çetin, 48 saat olan kurs sonunda başarılı olacak kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi tarafından belge verileceğini belirtti. Çetin, ’’Kalorifer ateşçiliği kursu’na 23 kişi katılıyor. Kursiyerlere, katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği, kullanımı, bakımı, temizlenmesi, hava kirliliğini önleme, yakıt tasarrufu ve ısı ayarları konularında eğitim veriyoruz’’dedi.

Kursa katılan kursiyerler ise evlerinde ve işyerlerinde katı yakıtlı kaloriferleri olduğunu belirterek, "Kursta baca yüksekliğinin en az bir metre olması gerektiğini, bacaların iyi çekebilmesi için hava almamasını, hava kirliliğini önleme, kullanımını, bakımını, temizlenmesi, ısı ayarları ve en önemlisi az yakıtla ekonomik olarak nasıl ısınmamız gerektiğini öğreniyoruz" dediler.(YD-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.