Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alaçam’da karne heyecanı

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Belediye Başkanı Hadi Uyar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.Etyemez Alpaslan Gül İlkokulu ve Ortaokulu, Soğukçam İlkokul ve Ortaokulu ve Alaçam Osman Tural İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alaçam’da karne heyecanı

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Belediye Başkanı Hadi Uyar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Etyemez Alpaslan Gül İlkokulu ve Ortaokulu, Soğukçam İlkokul ve Ortaokulu ve Alaçam Osman Tural İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Başkan Hadi Uyar, Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz ile beraber okullarda düzenlenen karne dağıtım töreni katıldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ve Belediye Başkanı Hadi Uyar karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Çağlar, "İstediğiniz en iyi yere gelmek çok çalışmaktan geçiyor. Çok ciddi bir şekilde eğitimin her kademesini ele alıyoruz. Bütün personelimize teşekkür etmek istiyorum. Huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık" dedi.

Çeşitli etkinliklerde ve okul düzeyinde dereceye giren öğrencilere hediyeler taktim edildi. Başkan Uyar tarafından okullara kırtasiye malzemesi hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.