Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş’ın ‘karne’ heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan kızı Sıla Aktaş’ın okuluna giderek karne sevincine ortak oldu.Başkan Aktaş, Altınova Mahallesi’nde yer alan okulu ziyaret etti. Aktaş,...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş’ın ‘karne’ heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan kızı Sıla Aktaş’ın okuluna giderek karne sevincine ortak oldu.

Başkan Aktaş, Altınova Mahallesi’nde yer alan okulu ziyaret etti. Aktaş, 7/B sınıfında eğitim gören ve takdir belgesi alan kızına karnesini takdim etti. Karne alan diğer öğrencileri de tebrik eden, kızıyla karne sevincini birlikte yaşayan Başkan Aktaş, “Tüm çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum. Bugün valimizle başka bir okulda program vardı, fakat kızımızın da okuduğu okulu ziyaret edelim istedik. Çocuklarımıza burada karnelerini takdim ettik. Kendi kızımın karnesi benim için farklı bir duygu fakat tüm çocuklar bizim için değerli ve önemli. Onların başarılı, iyi ve ahlaklı insan olmaları öncelikli hayalimizdir. Sokaklar altından yapılsa kıymeti yok. Önemli olan çocuklarımızın, geleceğimizin güzel ve emin ellerde olmasıdır. Nizam Karasu Okulu’nda gördüğüm manzara beni duygulandırdı. Bütün öğrencilerimize başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Öğrenci kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.

Kendisinin de İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatan ve öğrencilere büyüyünce ne olmak istediklerini soran Aktaş, karnesi kırık öğrencilere ise tavsiyelerde bulundu. Aktaş, Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki programın ardından Atıcılar Mahallesi’nde yer alan Davut Çalışkan İlkokulu’na gitti. Bursa Valisi İzzettin Küçük’le birlikte buradaki karne dağıtım törenine katılan Başkan Aktaş, minik öğrencileri tebrik etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.