Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıllı Şebekeler Ve Şehirleri Konuşacaklar

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin destek verdiği 4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG 2016) 20-21 Nisan 2016’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin destek verdiği 4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG 2016) 20-21 Nisan 2016’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, UGETAM ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin desteği ile düzenlenecek ICSG 2016’da; akıllı şebekeler ve şehirler ile akıllı ulaşım sistem araştırmacıları, uygulayıcıları, geliştiricileri ve kullanıcıları için üstün fikirler ve üst düzey teknoloji ürünler tartışılacak.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yürütme Kurulu Başkanlığını Prof. Ümit Doğay Arınç’ın, Bilim Kurulu Başkanlığını Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çamurcu’nun yaptığı 4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nda profesyoneller tarafından yeni teknikler, araçlar ve deneyimler paylaşılacak.
ÖĞRENCİ BİLDİRİSİ ICSG 2016’DA
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Avni Morgül ile Mühendislik Fakültesi Öğr. Üye. Yrd. Doç. Dr. Ali Nizam’da Bilim Kurulu’nda yer aldığı ICSG 2016’da iki öğrencinin bildirisi de yer alacak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Oğuzhan Oktay Büyük ile Biyomedikal Mühendisliği öğrencisi Sevgi Nur Bilgin’in bildirileri “A Novel Application to Increase Energy Efficiency Using Artificial Neural Networks”, poster olarak sunulacak. Bildiri ayrıca dijital kütüphane IEEE xPlore tarafından da yayınlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.