Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdeniz Belediyesi’nden eğitime destek

Akdeniz Belediyesi, 50’yi aşkın okulda tadilat, temizlik, yol, peyzaj ve çevre düzenlemesi, boya-badana, koruma duvarı yenilemesi yaparken, kırsal mahallerde bulunan bazı ilkokulların bahçesine de çocuk oyun grupları kurdu.Akdeniz Belediyesi’nden...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akdeniz Belediyesi’nden eğitime destek

Akdeniz Belediyesi, 50’yi aşkın okulda tadilat, temizlik, yol, peyzaj ve çevre düzenlemesi, boya-badana, koruma duvarı yenilemesi yaparken, kırsal mahallerde bulunan bazı ilkokulların bahçesine de çocuk oyun grupları kurdu.

Akdeniz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri, Park-Bahçeler ve Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü ekipleri eliyle yürütülen hizmetlerde, okullara yönelik tadilat, boyama, yol ve çevre düzenlemesi, korkuluk tamiri ve tel montajı, bordür ve duvar örme, yıkama ve temizlik desteği verildi. Ekipler, ayrıca bazı okullarda Atatürk büstleri ve bayrak gönderlerini de yenilerken, ihtiyaç duyan kimi okulda da basketbol potası montajı, avluya beton dökülmesi ve tuvalet yapımını tamamlandı. Ekipler, bazı okulların bahçesi ve çevresinde de kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Son olarak Bağcılar Mahallesi ilk ve ortaokulunun boyası yenilenirken, Camili Mahallesi İlkokulu’nun da bahçesi düzenlenip, bahçeye çocuk oyun grubu kuruldu. Halil Akgün İmam Hatip Ortaokulu’nun da mescidinin boyasını yenilenirken, ekipler M. Fatih Deveci İlköğretim Okulu ile Kazanlı İsmail Kurtuluş İlköğretim Okulu’nun da peyzaj düzenlemesi ve park yapımını gerçekleştirdi.

Pamuk: “Eğitim alanına ve okullarımıza özel önem veriyoruz”

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, hizmet ekiplerinin sahadaki hizmet ve çalışmalarını yerinde görmek ve denetlemek için gittiği her mahallede okulları da ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geliyor. Akdeniz Belediyesi’nin eğitim yuvalarına yönelik hizmet ve çalışmalarını değerlendiren Başkan Pamuk, “Özel ve ayrı bir önem verdiğimiz alanlardan birisi, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan eğitim yuvalarımız olan okullarımızdır. Çocuklarımızın başarısında, eğitim gördükleri ortamın niteliği çok etkilidir. Bu nedenle, çocuklarımızın başarısı ve geleceği için eğitimin her kademesine özel bir önem veriyoruz. En değerli varlığımız olan çocuklarımızın sağlıklı, donanımlı ve düzenli ortamda eğitim görmeleri en büyük haklarıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.