Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Yesevi Üniversitesi Hazırlık Fakültesi’nde Uçurtma Şenliği

Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Mehmet Kutalmış, Kentav yerleşkesindeki Hazırlık Fakültesi’ni ziyaret etti. Hazırlık Fakültesi Dekanı Mustafa Canbaz’ı makamında ziyaret eden Kutalmış, fakülte ve öğrenciler hakkında bilgiler...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Mehmet Kutalmış, Kentav yerleşkesindeki Hazırlık Fakültesi’ni ziyaret etti. Hazırlık Fakültesi Dekanı Mustafa Canbaz’ı makamında ziyaret eden Kutalmış, fakülte ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.
Türk dünyası öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştiren Kutalmış, öğrencilere üniversite ve fakülteler hakkında bilgiler verdi. Yıl sonu değerlendirmesinin de yapıldığı toplantıda Kutalmış, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almaları için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti ve tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Toplantı ve görüşmelerden sonra Kutalmış ve Canbaz, Hazırlık Fakültesi tarafından organize edilen “Uçurtma Şenlikleri”ne katıldılar. Öğrencilerin akademik ve idari personelin de katıldığı şenlikte konuşma yapan Kutalmış, akademik çalışmaların yanı sıra bu tür sosyal faaliyetlerin de üniversite için çok önemli olduğunu ve bu tür faaliyetlerin her zaman destekçisi olduklarını söyledi.
Dekan Mustafa Canbaz ise, bu yıl ilki düzenlenen Uçurtma Şenliği’ni her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.