Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Yesevi Üniversitesi Hastanesi Kazakistan’da Bölge Halkının Umudu Olmaya Devam Ediyor

Kazakistan’ın Türkistan şehrinde bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesi Hastanesi en son teknolojik ekipmanlarla ve kaliteli hizmet ağıyla sadece Türkistan’ın değil, tüm Güney Kazakistan bölgesinin gözbebeği haline geldi.Ahmet Yesevi Üniversitesi...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazakistan’ın Türkistan şehrinde bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesi Hastanesi en son teknolojik ekipmanlarla ve kaliteli hizmet ağıyla sadece Türkistan’ın değil, tüm Güney Kazakistan bölgesinin gözbebeği haline geldi.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan ve aynı zamanda hasta kabul etmeye de başlayan Diyaliz Merkezi, en son teknoloji cihazlarla bölge halkına hizmet vermekte. Hasta yoğunluğu nedeniyle hafta sonları da hasta kabulü gerçekleştiren hastaneye Türkistan’ın yanı sıra Kentav, Otırar, Şevildir, Kızılorda, Janakorgan, Şiyeli, İkan gibi pek çok şehirden gelen hastalar tam donanımlı özel ambulans araclarla evlerinden alınıp diyaliz tedavilerinin ardından evlerine bırakılmakta.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Üniversite Hastanesi Müdürü Mehmet Bekdur; hastanenin bölge hastanesi olmasından sonra hasta potansiyelinin de oldukça arttığını ve bununla birlikte yeni ihtiyaçların ortaya çıktığını belirtti. Bekdur: "Bu çerçevede yeni servislerin açılmasının yanı sıra yine ihtiyaç duyulan Sono Ace X 8 ultrason cihazı hizmet alımı kapsamında hastanemize kazandırılarak daha kaliteli sağlık hizmetinin verilmesi sağlanmaktadır" dedi.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Hastanesi, kaliteli ve donanımlı hizmet ağıyla birlikte insan merkezli çalışma prensipleriyle de bölge halkından tam not alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.