Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı’da okul servislerine sıkı denetim

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri tarafından okul servisi araçlarının denetimleri devam ediyor.Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli noktalarında öğrencilerin daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullarına...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’da okul servislerine sıkı denetim

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri tarafından okul servisi araçlarının denetimleri devam ediyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli noktalarında öğrencilerin daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullarına gidiş-gelişlerini sağlamak amacıyla okul servis araçlarının denetimlerine devam ediyor.

Öğrencilerin güvenli şekilde okullarına gidip gelmelerini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde ekipler, servis araçlarında teknik donanımlarının yanı sıra öğrencilerin ayakta yolculuk yapmaması, emniyet kemerlerinin takılı şekilde ulaşımının sağlanmasını kontrol etti. Okul servislerinin denetimini değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, bu tür denetimleri sık sık yaparak öğrencilerin daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçladıklarını söyledi. Öğrencilerin gelecek nesiller olduğunu vurgulayan Turan,”Servis şoförleri kendilerine emanet edilmiş canlar taşıdıklarının bilincinde olmalıdırlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.